Kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä FITFARM.

Kävikö kesälomalla klassisesti ja tuli herkuteltua vähän arkea useammin? Ehkä jokapäiväinen jäätelömme sai meidät taas sokerikoukkuun, tai grillikesän jälkeen tuloksena on työhousujen vetskari, joka ei mene kiinni. Ehkä muutkin syksymmäiset kamppeet vähän kiristävät ja kuristavat? Elämästä saa ja pitää nauttia, mutta joskus liiallinen nauttiminen tuo mukanaan turpean olon, ja se ei enää tunnu kivalta.

Vähemmän miellyttävät muutokset voivat olla laskeutuneet lanteille myös pidemmän ajan saatossa. Raskauskiloja ei ole saanut karistettua vaikka nuorimmainenkin aloittaa jo yläasteen, hektinen vauva-aika vie jaksamisen selviämiseen ja omaa aikaa edes puolen tunnin lenkille ei yksinkertaisesti irtoa, tai ruuhkavuosissa unohtuu se oma hyvinvointi kiireisen arjen keskellä.

”On tullut toisinaan hiilareita vähennettyä ja vointi ollut energisempi. Ja tämä olo olisi kiva saada takaisin ja kertyneitä kiloja saada tiputettua vatsalta pois. Ikää vaan tulee lisää ja kiloista eroon pääseminen tuntuu vaikeammalta vuosi vuodelta.” – Huonon Äidin lukija

Hyvinvointi kuuluu kuulkaa myös meille väsyneille vanhemmille, ja arjessakin on tärkeää pitää huolta ruokailuista ja liikunnasta. Oma jaksaminen heijastuu muuhun perheeseen ja lapset ottavat mallia aikuisen syömisestä tai syömättömyydestä. Yllättäen sitä jaksamista voi parantaa myös syömällä paremmin, ja jokainen meistä ansaitsee enemmän energiaa. Voisi siis olla aika aloittaa elämäntaparemontti, ehkä jopa sellainen keveämpään oloon tähtäävä.

Ongelmia aloittamiseen voi kuitenkin olla useita. Esimerkiksi vanhanaikaiset kuvitelmat painon pudottamisesta ovat yhä vahvoilla ainakin omassa päässä. Voipi olla, että ajatellaan painon putoavan vain jos lautasmalli on tämä:

Kun mieli tekee enemmän tätä:

Hyvä uutinen on se, että jos painoa haluaa pudottaa, niin tulee syödä tarpeeksi – ei jättää syömättä! Esimerkiksi kuvan tortillapizza kuuluu toimivaksi todettuun painonhallintaan. Kun taas ylemmän kuvan enemmän mielipahaa kuin tuloksia tuottava ”annos” ei. Kitudieetit eivät ole ratkaisu oikein mihinkään, paitsi jos haluaa ehdottomasti olla nälkäinen, kiukkuinen ja kieltää itseltänsä nautinnollisen elämän lisäksi myös tulokset.

Toinen kevennyksen haaveet kaatava seikka on se, että ei tiedä mistä aloittaa tai mitä tehdä. Otetaan vähän sieltä, vähän täältä, vedetään liian pienellä energialla siihen asti että ”repsahtaa” ja sitten tuleekin morkkis ja luovuttaminen. Tai aloitetaan liikkuminen liian suurilla tavoitteilla, ja ensimmäisen lenkin jälkeen on niin paha olo että ei tee mieli jaksaa. Eikä edes pystyisi, sillä vedettiin sen verran hapoille saakka että pitää nukkua sohvalla pari päivää, koska sänky on portaiden toisessa päässä ja tässä kivussa ei taivu edes pöntölle ilman irvistystä…

Nollasta sataan mennään kymppi kerrallaan, kiihdytyskaistaa ei kuulkaa ole. Esimerkiksi ylimääräiset kilot eivät ole kertyneet hetkessä ja tämän vuoksi ne eivät voi lähteäkään hetkessä. Kotimainen FITFARM on auttanut verkkovalmennuksillaan suomalaisia painonhallinnassa, liikunnassa ja elämäntapamuutoksissa jo vuodesta 2010. FITFARMin valmennuksista ja kursseista saa valmiit ohjeet, joita noudattamalla pääsee oikeasti hyvin alkuun ja joiden avulla saa tuloksia. Lisäksi FITFARMin valmennuksilla voi onnistua vaikka et tekisikään kaikkea 100%!

”Keväällä olin mukana Fitfarmin VHH-valmennuksessa ja se oli huippu! Sain miehenikin innostumaan ja tuloksiakin syntyi hyvin. Puolisolla lähti yli 12kg ja itselläkin 10kg. Ja mikä tärkeintä, ei kituuttamista! Ilta- ja aamupalat sai koostaa leipäateriana ja se jos mikä osu ja upposi itselle. ” – Huonon Äidin lukija

FITFARM haluaa auttaa suomalaisia kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kasvattamisessa. Verkkovalmennuksista löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, joista jokainen löytää varmasti itselleen ja tarpeisiinsa sopivimman. On ravintovalmennuksia, rasvanpolttovalmennuksia, treenivalmennuksia aloittelijoille ja kokeneille kuntoilijoille, kursseja mielelle ja keholle… ja näissä valmennuksissa valmentajat ovat oikeasti mukana valmentamassa ja vastaavat heränneisiin kysymyksiin henkilökohtaisesti! FITFARMin valmennuksien puolesta puhuvat tulokset: satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Mitäpä jos sinäkin kokeilisit? Yksi suosituimmista valmennuksista, FITFARMin kaikille ja erityisesti ruuhkavuotisille sopiva matalan kynnyksen VHH-ravintovalmennus starttaa seuraavan kerran 15.8. FITFARMin VHH tarjoaa lempeän lähdön elämänmuutokseen: näkyvää muutosta ulkonäköön myös meille jotka eivät välttämättä ehdi sinne salille montaa kertaa viikossa (tai jotka ehtisivät, mutta kuntosali ei muuten tunnu ihan siltä omalta jutulta).

Valmennuksen ohjeita on helppo soveltaa ja muokata omiin mieltymyksiin sopivaksi, mitään ei tarvitse laittaa kiellettyjen listalle, ei edes leipää tai aamupuuroa, ja keittiövaa’ankin voi jättää kaappiin.

”Vhh-lla kun saa sen pahimman sokerikoukun irti, niin tuloksia tulee näkyviin nopeasti.” – Huonon Äidin lukija

FITFARMin VHH-ravintovalmennus on täydellinen valinta kun haluat…

… laihtua ja keventää oloasi pysyvästi.

… sanoa STOP jojoilulle ja valita pysyvän ratkaisun.

… tehdä skarppauksen ruokavalioon ja pitää sen monipuolisena mutta rentona.

… lisää energiaa ja voimavaroja arkeen ja näyttää hyvää esimerkkiä myös lapsille!

… kohottaa kuntoa jotta jaksat arjessa paremmin.

… ammattilaisten laatimat järkevät ohjeet, jotka sopivat koko perheen arkeen.

… saada valmentajan avun ja tuen elämäntapamuutokseesi.

Ja paras aika aloittaa elämäntapamuutoshan on nyt. Ei huomenna tai ensi maanantaina… 😉 NYT saat Huonon Äidin ystävänä varsin vaikuttavan 30% alennuksen FITFARMin verkkovalmennuksista ja kursseista!
Myös siitä toimivasta, lempeästä, perinteisistä vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta positiivisesti poikkeavasta FITFARM VHH-valmennuksesta. Koodi on HUONOAITI30 ja valmennuksiin voi tutustua täällä. Alekoodi on voimassa 31.8.2022 saakka ja koskee kaikkia FITFARMin verkkovalmennuksia ja kursseja (ei SPORT™ tai Flassi®-valmennus). Alekoodia ei voi hyödyntää jälkikäteen jo ostettuun valmennukseen.

Eikä siinä vielä kaikki! Kolme onnekasta voittaa vapaavalintaisen FITFARMin valmennuksen!! Jos VHH on jo ennestään tullut, kerro kokemuksesi kommenteissa alla, ja jos ei vielä ole tuttu mutta kiinnostaa kovasti, kerro se, niin olet mukana arvonnassa! Huono Äiti arpoo kaikkien Huonon Äidin kanavilla arvontaan osallistuneiden kesken kolmelle onnekkaalle vapaavalintaisen FITFARMin verkkovalmennuksen tai kurssin. Osallistumisaikaa on 14.8. saakka ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 22 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

22 vastausta artikkeliin “FITFARMin VHH vie kesän pöhöt pois!”

  • Stressijakoronakilotveks sanoo:

    Todellakin pitäisi tämä turvotus saada pois. Toissakeväänä vähän vhh- tyyppisesti syötiin, mutta pääsiäinen, vapou ja äitienpäivä… jospa syksy olis parempi. Kiinnostsis kyllä kokeilla tätä fitfarmia.

  • Nunnu sanoo:

    VHH on tuttu mutta vuosia sitten viimeksi kokeillut. Ois taas aika.