Yllättäviä rahapyyntöjä ilmenee perheissä usein. Kaikkiin niistä ei välttämättä kannata reagoida, mutta kyllä se elämää helpottaa, että tosi tarpeeseen rahat saa siirrettyä heti.

Teiniltä voi saada useammankin viestin päivässä. Ne eivät yleensä ole  ”Äiti, halusin vain sanoa kuinka mahtavaa työtä teet meidän perheen eteen, olet ihana!” -tyyppisiä, vaan enemmänkin lyhyen ytimekkäitä: ”Nälkä. Tarviin rahaa.” Kun sitten erehdyt kysymään, että eikös koulussa ollut ruokailu vasta jokunen tunti sitten, saat todennäköisesti tosi tulikivenkatkuisen vastauksen.

Muita usein toistuvia nuorison rahapyyntöjen syitä ovat usein seuraavanlaiset:

  • Pakko saada se uus Kardashian eyeliner, tajuutko, kuinka ruma mä olen?!” En.
  • Mulla ei ole mitään vaatteita, pitääkö tässä perheessä kulkea alasti?” Jännä juttu, kahmaisin tässä just sylillisen vaatteitasi lattialta pyykkiin.
  • ”Ollaan neljättä tuntia kahvilla täällä eikä mulla oo enää kahvirahaa.” Ei varmaan. Kova vessahätä varmaan kuitenkin kohta.
  • Voiks lainata viiskybää?” Voih, me tulkitsemme sanan ”laina” niin eri tavoin.

Mutta. Sitten on niitä ihan oikeita tilanteita, joissa raha tosiaan täytyy laittaa liikkumaan heti. Jos matkakortti on tyhjä tai kännykän saldo loppumassa kesken reissun, on aika helpottavaa, että rahan saa heti saman pankin tilille kännykällä.

img_3375

Pikkujoulukausikin lähestyy hirvittävää vauhtia. Itse asiassa koko joulunalusaika on melkoista rahavuotoa joka reiästä.

20161105_190315

Pikkujouluja edeltävänä päivänä jokainen itseään kunnioittava nainen tietenkin tajuaa, että ei ole yksinkertaisesti mitään päällepantavaa! Tai ne mitä on, ovat hetkellisesti hiukan tiukan tuntuisia. Kiitos FB-kirppiksen tämäkin ongelma ratkeaa, sen makkarankuoren sijaan. Kun ollaan viime tingassa liikkeellä,MobilePay- maksusovelluksella   säästyy automaatilla juoksemiselta ja käteisen tai tilinumeroiden kanssa pelaamiselta. Kun tiedät myyjän puhelinnumeroon ja asia on pois päiväjärjestyksestä – oli pankkisi tai myyjän pankki mikä hyvänsä.

Jos pikkujoulut sujuvat niin kuin niiden kuuluu, niin kaikilla on tosi hauskaa, ruoka ja juoma maistuu ja aika kuluu kuin mummolassa. Parhaat illatkin päättyvät joskus ja tulee laskunmaksun aika. Maksusovelluksella on vaivatonta jakaa lasku kaikkien osallistujien kesken tasan tai määrätyille summille. Niin, ja tekstata miehelle ”tarviin pikana rahaa!”, kun se kolttu vetäisikin tilin viivan alle.

 

Maksuton MobilePay-sovellus on vaivaton väline perheenjäsenten ja muiden valittujen kontaktien kesken. Sitä voi kutsua käyttämään kaikki yli 15-vuotiaat oman tilin ja älypuhelimen omistavat. Naisen elämässä tulee usein tarve kätevälle ja nopealle tavalle lähettää ja pyytää rahaa, jolla voi pelastaa niin pikkujoulut kuin teinin kotimatkat. Tilinumeroa ei tarvitse muistaa ja pelkällä puhelinnumerolla pelaava sovellus toimii kaikkien pankkien välillä. Eri pankistakin ennen kello 16.30 maksetut maksut saapuvat vielä saman päivän aikana.

 

Tämä on Danske Bankin ja Huonon Äidin kaupallinen yhteistyö.

 

Huono Äiti arpoo yhden Huono Äiti -mukin kaikkien kesken, joiden muki on ihan nurin jatkuvista rahanpyynnöistä ja siitä, ettei mukana ole koskaan käteistä. Voit osallistua arvontaan Huonon Äidin FB-sivulla tai kommentoimalla tähän parhaat rahapyynnöt, joilta sinulta on yritetty rahaa vinkua.

img-20161111-wa0009

 

— Huono Äiti

Jaa oma tarinasi

Haluatko avata keskustelun jostain sinulle läheisestä aiheesta?
Lähetä kertomuksesi tästä.

Nykyinen kategoria:

Tutustu myös muihin kategorioihin:

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yksi vastaus artikkeliin “Anna rahaa!”