Tämä on kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change.

Koska olet ansainnut uudet, ihanat ja sopivat alusvaatteet, arvomme kaikkien tähän juttuun ja somekanaviimme kommentoineiden kesken 50 euron lahjakortin Changeen! JA koodilla HUONOÄITI saat Changen myymälöistä ja verkkokaupasta https://change.com/fi/   -35% normaalihintaisista ostoksista!!

Sillä:

Kuka päättää naisen alusvaatteista? Sanooko oma mies tai jotkut miehet, että seksikästä sen olla pitää ja isot pöksyt roviolle? Vai sanelevatko muotisäännöt, että tällaista pitää olla jos olet tämän kokoinen tai sulla on nämä vaatteet päällä?

Höpö höpö! Omaa rakasta voi toki miellyttää edes joskus ja eivät tyylineuvotkaan ihan turhia aina ole. Mutta se, joka päättää, olet sinä. Ei kukaan muu! Esimerkiksi Change Lingeriellä on kolme eri brändiä, jokainen suunniteltu sopivaksi elämäsi erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Valittavana on klassisesti tyylikäs Change, trendikäs ja raikas Intimate, ja viehättävä, elegantti ja ylellinen Charade. Jokaiselta brändiltä löytyy useampi tuotesarja, joista löytyy varmasti oikea malli juuri sinulle.

Ja valinnassa on tietenkin tärkeintä se, että sinulla on alusvaatteet, joissa olet onnellinen. Jokaisella meistä on oma ihana pukeutumistyylinsä, joka kertoo meille, ja muille, meistä, ja oikeankokoiset ja –malliset alusvaatteet ovat pukeutumisen ydin.

No pikkarit ja rintsikat eivät tietenkään korjaa mitään isoja ongelmia, mutta kyllä ne kummasti helpottavat monenkin asian suhteen! Oikeanlaisissa alusvaatteissa on hyvä olo ja mieli!

Kauniit rintaliivit myös runsaammalle povelle

Change Florence – täydellinen tuki runsaalle povelle.

Harva isorintainen pystyy olemaan mukavasti ilman rintsikoita, ja tukevat liivit ovat ehdoton edellytys sille, että voi harrastaa liikuntaa. Tai edes juosta bussiin, ei nimittäin naurata kun juoksee aamulla hiki päässä bussiin että ei myöhästy töistä ja joutuu pitämään toisella kädellä tissejä paikallaan! Pahimmassa tapauksessa samaan käsitukeen joutuu turvautumaan jo portaita kävellessä. Ihanat isot rinnat tarvitsevat oikein tukevat liivit! Runsaalle povelle löytyy runsaasti vaihtoehtoja täältä.

Ja jokainen tietää sen tunteen, kun pikkarit ovat kaivautuneet pakaroiden väliin ja just nyt ei pysty kiskomaan niitä sieltä pois. Kaameinta tämä on jossain esiintymistilaisuudessa, kun mietit että nyt kyllä naamasta näkyy että pöksyt on kannikoiden välissä jumissa…

Change alushousuja löytyy monen kokoisille pyllyille

Ihania pikkareita ihanille pyllyille!

Entäs sitten kun sinulla on rintsikat, joista…

…tippuu koko ajan olkaimet.

…tulee hartiakipua kun ne eivät tue.

…alkaa hillitön syyhy ja lopulta kiskot ne salaa pois ravintolan vessassa kun et kestä enää hetkeäkään ja loppuillan hiivit hitaasti eteenpäin.

…pursuaa tissit ulos.

…ja muuta ”mukavaa”!

Tiedätkö muuten, mikä on yksinkertaisin kikka siihen, että laihdutusvalmistemainoksiin saadaan otettua ennen ja jälkeen -kuvat? Mallille laitetaan ennen-kuvaan liian pienet ja jälkeen kuvaan-oikean kokoiset alusvaatteet. Eipä siis ihme, että kinnaavat ja puristavat alusvaatteet saavat olon tuntumaan rumalta. Mukavasti istuvat taas saavat fiiliksen heti paremmaksi, riippumatta siitä minkä kokoinen tai muotoinen on.

Mistä sitten tietää minkä kokoinen tai muotoinen on? Usein varsinkin rintaliivejä ostaessa mennään sillä samalla kokolapulla mikä mitattiin silloin kymmenen vuotta sitten, tai silloin kun imetysliivit jäivät turhiksi ja vaikka muihin “ennen raskautta -vaatteisiin” saattoikin vielä mahtua, niin rintaliivien koko oli auttamattomasti väärä. Mutta ihana vartalomme elää jatkuvan muutoksen alla muulloinkin kuin synnytyksen jälkeen. Ja se on ihanaa, ja sitä ihanuutta tulisi syleillä oikein istuvilla alusvaatteilla. Changen rintaliiviopas auttaa sinua löytämään oikean kokosi, jotta saat täydellisesti istuvat liivit täydellisille rinnoillesi!

Oikeankokoiset liivit tekevät ihmeitä

Oikeankokoiset liivit tekevät ihmeitä.

Eikä tosiaan pidä vähätellä sitä oloa, mikä oman tyylisistä ja itseä miellyttävistä alusvaatteista tulee. Toiset meistä ovat niitä, jotka saavat itsevarmuutta ja iloa ihan arkipäiväänkin flirttailevista pitsirintsikoista ja pikkiriikkisistä pikkuhousuista. Toiset säästävät ne juhliin tai sitten niihin juhliin, joita vietetään ihan kahdestaan… Toisille meistä on tärkeintä se, että alusvaatteet voi unohtaa sen jälkeen kun ne on aamulla ylleen kiskaissut. Ei tunnu, ei vaadi asettelua, ei mitään – olipa ohjelmassa sitten sarjamaraton sohvalla tai oikea maraton!

Äiti sanoi että päällä pitää aina olla puhtaat ja ehjät pikkarit siltä varalta että joutuu onnettomuuteen. Itse tajusi, että kyllä ne ihan omankin olon takia kannattaa olla puhtaat! Mutta sitä ei äiti kertonut, että jos käyttää risoja ja kulahtaneita alusvaatteita, niin siitä tulee itsellekin kulahtanut olo.

Lempparit ja parhaat menkkapikkarit saa tietysti säästää, mutta joskus pitää olla sen verran itsensä puolella, että heittää kaikki rikkinäiset ja huonosti istuvat ritsat mäkeen ja hankkii tilalle hyvän olon ja mielen alusvaatteita. Tuntuuhan se panostukselta, kun pitää hankkia välikausihaalareita ja Ryhmä Hau -collareita ja miettiä että onko kesällä varaa käydä huvipuistossa. Mutta mietipä: jos lapsellasi olisi rikkinäiset, kiristävät, hiertävät ja rumat vaatteet, niin mitä tekisit?

Jep, ja samalla tavalla kannattaa joskus panostaa siihenkin, että itsellä on hyvä fiilis. Istuvat, mukavat ja kauniit alusvaatteet ovat hyvä alku siihen. Eikä mitään höpötyksiä siitä, että eihän niitä kukaan näe. Ehkä ei, ja ehkä et edes valitse pöksyjäsi ulkonäön perusteella. Mutta olosi on ihan erilainen!

Hyvät alusvaatteet tuovat hyvän olon

Onko sinun alusvaatemallistosi ajan tasalla? Tarvitaanko päivitystä? Milloin viimeksi hankit uudet alusvaatteet? Kommentoi alle ja osallistut Changen alusvaatelahjakortin arvontaan!!

JA koodilla HUONOÄITI saat Changen myymälöistä ja verkkokaupasta https://change.com/fi/   -35% normaalihintaisista ostoksista!!

Tämä on kaupallinen yhteistyö, yhteistyössä Change.

— Huono Äiti -toimitus

Kirjoittaja kuuluu Huono Äiti -yhteisöön. Enää Huono Äiti ei ole vain yksi nainen, joka kirjoittaa hassuja juttuja blogiinsa (yleensä yöpuvussa epätyypillisiin aikoihin) vaan meitä on monta. Kiitos, kun luet Huonoa Äitiä, tervetuloa myös kirjoittamaan!

Artikkelissa on 94 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

94 vastausta artikkeliin “Älä koskaan aliarvioi hyvien alusvaatteiden voimaa!!!”

 • Avaruuskatti sanoo:

  Mihinkähän asti tämä arvonta lienee voimassa? :3

 • Tillinkukka sanoo:

  Ajankohtaista asiaa. Viimeksi ostin Lidlistä pikkareita! Päivitys tulisi todella tarpeeseen! 👙

 • no panties today sanoo:

  Tarvitsisin sekä päivitystä, että apua asiassa. Rintsikat ovat järjestään vääränlaisia, vaikka millaisia ostaisin. Kun kuppikoko on ok, hakasia saisi kiristää 5cm. Numeroa pienemmät liivit ja isompi kuppikoko eivät toimi.
  Tänään sopivat ja huomenna kököt. Alushousuja en juurikaan käytä. Ainoastaan tilanteen vaatiessa. Aikoinaan jouduin tovin olemaan ilman ja alapää oli sitä mieltä, että ”jatkoon”.

 • Minä sanoo:

  aina tarvitaan alusvaatteisiin päivitystä. On ihana saada uudet liivit ja alkkarit silloin tulee itsellekin ihana olo.

 • Alushousuista ei kannata edes mainita sanoo:

  No ei todellakaan ole ajan tasalla! Liian pieniä ajalta ennen lapsia, huonosti istuvia imetysliivejä ja parit urheiluliivit, joita käytän käytännössä koko ajan, kun muut ei sovi.

 • Sirkku sanoo:

  Ihana ois! Imetys loppumaisillaan, niin nyt ois hyvä aika päivittää rintsikkaosastoa oikean kokosiin.

 • Kotiäiti pikkarit vaossa ja rintsikoissa ilmapallon menevät kolot sanoo:

  Ei ole ajan tasalla, kuminauhat paukkuu ja kankaat venyneet. Päivitystä todellakin tarvitaan raskauksien ja imetyksien tuomien muutoksien takia. Viimeksi päivitetty joitakin vuosia sitten.

 • Tanja sanoo:

  Lopettelen imetyksen nyt kesäksi, kun lapselle tulee 1v ikää. Vihdoin pääsee imetysliiveistä eroon ja olisikin mahtavaa päästä uusimaan alusvaatekaappia. Vanhat tuskin ovat enää kovin istuvat. Mukana siis arvonnassa!

 • Pulla sanoo:

  Pari kk sitten uusittiin alusvaatteet.

 • Niina sanoo:

  Viime vuoden loppu puolella tullut viimeksi ostettua. Uudet ois jees saada.
  Mukana arvonnassa siis!

 • Tuikku sanoo:

  Joo, kyllä oisi tarpeen päivittää alusvaatteet. Mukaan arvontaan!

 • Joko olis aika sanoo:

  Changesta olen ostanut nykyiset rintsikat – silloin 7kg kevyempänä. Ajattelin että hoikistun ja sit nää vanhat on sopivat… Ehkä olis hyvä olla ne oikean kokoiset liivit 🙂

 • Johanna sanoo:

  Kyllähän noita yrittää ostaa, mutta vaikeaa on löytää marketista kunnolla istuvia…

 • Muut ensin sanoo:

  1e pikkareita Cittarin tarjouksista välillä ostanut, sen verran raaskinut itseeni panostaa. Liivit viimeksi pari vuotta sitten Prismasta.