Ainekset:

1 Kesäkurpitsa
Pecorinojuustoa oman maun mukaan
Muutama ruokalusikallista oliiviöljyä
Rigatoni-pasta
1 Salotti- tai kevätsipuli
1 ruokalusikallinen suolaa
1 ruokalusikallinen sitruunamehua
Muutama mintunlehti

Keitä pasta paketin ohjeiden mukaan. Pastan keittyessä paista ja ja ruskista sipulit ja kesäkurpitsa.

 

Kun pasta on keittynyt kaada vedet pois, säästä kuitenkin noin 3 ruokalusikkallista keitinvettä kattilan pohjalle ja pidä pienellä lämmöllä. Lisää sipulit ja kesäkurpitsat kattilaan pastan sekaan ja sekoita. Lopuksi lisää pecorinojuustoa, oliiviöljyä ja sitruunamehua makusi mukaan. Koristele mintunlehdillä.

Nauti!

— Huono Äiti -toimitus

Artikkelissa on 0 kommenttia, jätä oma kommenttisi.

Kommentoi artikkelia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.