Sinkkuäiti paljastaa totuuden Tinderistä

Julkaistu 18. 5. 2017 :: Toimitus :: 6 kommenttia

Melkein Huono -palstalla sana on vapaa! Tällä palstalla julkaistaan kaikkien muiden kuin Huonon Äidin kirjoituksia. Huono Äiti ei ota vastuuta tällä palstalla julkaistujen juttujen sisällöstä eivätkä ne kerro Huonon Äidin omasta elämästä. Huonon Äidin kirjoittamat jutut ovat kohdassa BLOGI. Kiitos ja hymiö!

Naimisissa ollessani ajattelin, että olisipa kiva koittaa Tinderiä. Ajattelin, että sen täytyy olla jonkinlainen mies-karkkikauppa. En uskonut muiden naisten turhautuneita juttuja. Kliseelistoja tindermiehistä löytyy vaikka kuinka, mutta pitävätkö ne paikkansa?

Tuli avioero. Joidenkin kuukausien päästä alkoi tuntua siltä, että olis kiva löytää jotain sutinaa.

Rakentelin Tinder-profiiliani kokonaisen päivän. Kysyin kuvista kavereiden mielipidettä, harkitsin tunnusbiisiä pitkään ja hioin profiilitekstin sanatarkasti. Tuloksena nätti kasvokuva, arkinen meikitön kasvokuva, kokovartalokuva ja kuva minusta harrastamassa, lempparibiisini (sisältää piiloviestin) sekä totta kai näppärä teksti, olenhan huippuhauskaa seuraa.

Arvatkaas, mitä miehillä on? Pari suttuista, kaukaa otettua kuvaa (naamalla toki aurinkolasit) ja kuva koirasta ja/ tai moottoripyörästä. Profiilitekstissä lukee 182 cm, Vantaa. Ah, tasan 182 senttiset miehet ovat suosikkejani, ja erityisesti pidän vantaalaisista! Enkä etsi treffiseuraa vaan olen hankkimassa lemmikkiä ja motskaria, kuinkas sattuikin! Koska tykkään jännityksestä, olen erityisen iloinen siitä, että en ole nähnyt kasvojasi!

Osa miehistä on jaksanut raapustaa jonkinlaisen kuvauksen. Siinä lukee Liikunta. Ruoka. Harrastukset. Luonto. Huumori. Kaverit. Hillitse itsesi hyvä mies, vaikutat niin persoonalliselta tapaukselta, että säikäytät joka eukon! Sen verran harva kuitenkaan tykkää ruoasta, luonnosta, harrastuksistaan tai kavereistaan. Huumorista nyt puhumattakaan, sehän on vain joidenkin outojen pervojen juttu.

Ne miehet, jotka kirjoittavat tätä tarkemman kuvauksen, ovat kaikki hyvin kärttyisiä. Älä tykkää jos et aio jutella! Ei matchien keräilijöille! Ei sille, tälle ja tuolle! Olethan tällainen! Sinulta odotan että!

Oma luokkansa ovat hiukan leppoisammat kotikokkipojat. Teen sellaista pizzaa, että sinulla pyörii sukat jaloissa. Lasagneni on pohjoisen pallonpuoliskon parasta. Kokkaan elämäsi herkullisimmat köyhät ritarit. Ruoalla hekumoijia on niin paljon, että pitkästä parisuhteesta sinkkumarkkinoille tupsahtanut alkaa epäillä, että kyseessä on pakko olla koodikieli.

Jos Tinderistä on saanut kaivettua jonkin verran valokuvaamaan ja kirjoittamaan kykenevän, vähän vähemmän kärttyisen yksilön, ja vielä matchattua tämän, jää homma lähes aina siihen.

Mikäli mieheltä tulee viesti (1/10 tapauksesta), se on muotoa Moi. Seuraava kysymys on Mitä kuuluu? No kuules täysin tuntematon ihminen, työkaveri on mulkero ja mummo jotui ohitusleikkaukseen, mutta ruokalassa oli tänään muikkuja, eli ihan kivasti menee, kuinkas sulla? Pelimiehen kolmas viesti ehdottaa seksiä, enemmän herrasmiestyyppi aloittaa puuduttavan työstään jaarittelun. Sama työstä jauhaminen jatkuu myös treffeillä, mikäli sinne asti päästään (yleensä ei).

9/10 miehistä ei reagoi oma-aloitteisesti syntyneeseen matchiin, ja naisen aloittamaan keskusteluun vastaa äärimmäisen harva.

Poikkeuksena mainittakoon itseä 10-15 vuotta nuoremmat kollit. Match, match, match. Viesti, viesti, viesti. Liekö sitä nuoruuden intoa sitten?

Jep, tiesin kaiken tämän jo etukäteen kuulemani perusteella. Siitä huolimatta yllätyin. Että te tinderseikkailujen perään kaihoavat vaimot: tämän ja täsmälleen tämän te vain menetätte. Että ei kummoinen harmi.

P.S. Tämä taas on totuus sinkkuäidin lapsivapaista viikoista…

Haluatko avata keskustelun jostakin sinulle läheisestä aiheesta? Lähetä kertomuksesi tästä.Kommentoi tätä aihetta

Käytä nimimerkkiä, jos et halua nimeäsi muiden tietoon. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

HUOM: Älä käytä nimeäsi, se tulee näkyviin!

Pakolliset kentät on merkitty *


6 kommenttia aiheesta “Sinkkuäiti paljastaa totuuden Tinderistä”

 1. Elämänsä Rakkauden Tinderistä löytänyt sanoo:

  Ai, että tämä kirjoitus osuu niin oikeaan! Omakin kokemukseni oli juuri tätä samaa useammallakin Tinder-kokeilullani. Juu, pitihän sitä aina välillä sinne palata, että josko nyt löytyisi muutakin kuin sutta ja sekundaa niiden miesten joukosta, joiden kuvat ovat juuri näitä lemmikkejä, moottoripyöriä ja suttuisia aurinkolasien peittämiä kasvoja.

  Ja kappas vain! Eräs kaunis ilta tulikin semmoinen match, joka vei jalat alta ja sydämeni.. Nyt asumme jo yhdessä ja kihlatkin on vaihdettu tämän elämäni rakkauden kanssa <3

  Että kärsivällisyyttä vain kaikille Tinder-viidakossa seikkaileville sinkuille!

 2. Lenita sanoo:

  Ihan täsmälleen juuri näin. Osa tykkää laitella vaan kikkelikuvia, mutta muu ei kiinnosta. Sitten on vielä ne, jotka suostuu treffeihin, mutta eivät tule. Paikalle tulleista taas löytyy kaikenlaisia outoja.

 3. Qwe sanoo:

  Ei ole tainnut päästä erostaan yli tämän kirjoittaja…katkeraa tilitystä

 4. Jokke sanoo:

  Minkä ikäinen nainen tässä kyseessä?
  Montako lasta ja minkä ikäisiä?
  Oletko pitänyt huolta itsestäsi ja kuinka kiinnostavana pidät omia kuviasi?
  Olisiko ilmoituksen laittajalla realistiset ajatukset haettavan miehen suhteen vs oma profiili?

 5. Aino sanoo:

  Eipä ole tarvetta moiselle

 6. Haukku sanoo:

  Tinder on hyvä juttu jos hakee mitä hakeekin itse hain parisuhdetta. ja sain sitä mitä halusin 2 vuotta tinder matchista.sain kyllä yhdenillan juttujakin mut oma aktiivisuus on kaiken perusta mitä kirjoitat mitä sanot teet sitä mitä sanot.