Seksihitti vai keittokirja?

Julkaistu 18. 5. 2017 :: Toimitus → Kommentoi eli anna palaa!

Piiskoja ja geishakuulia, kalkkikiveä kaikkialla, ökyrikas mies ja helikopteri. Tätä on myyntihitti 50 Shades of Grey täynnä. Mutta kuinka paljon naiset teoksesta ihan oikeasti innostuvat?

Enää ei tarvitse arvailla, sillä tämäkin on selvitetty tutkimuksella. Tutkimuksessa 50 keskimäärin 35-vuotiasta naista luki eri tyylisiä kirjoja. Heidän asentoaan, ilmeitään, silmien räpyttelytiheyttään ja sykettään lukiessa seurattiin, jotta saatiin selville, minkä kirjojen lukemisesta he aidosti nauttivat.

Toisin kuin voisi olettaa, seksikirjahitti 50 Shades jäi jumbosijalle. Naiset lukivat mieluummin vaikka Jamie Oliverin keittokirjaa. Kaikkein innostavimpia genrejä olivat romanttinen jännitys, trillerit ja sci-fi sekä fantasia.

Mikä kiehtova tutkimustulos! Kenties väite tiestä sydämeen pitää paikkansa myös naisten kohdalla? Ehkä eroottisen kirjallisuuden sijaan naiselle kannattaa vihjailla keittokirjalla, tai kenties villitä tämä pehkuissa lukemalla reseptejä ääneen. Kuullota sipulit kevyesti öljyssä…kyllä siinä lämpiää muukin kuin hella!

Lähde Daily Mail.Kommentoi tätä aihetta

Käytä nimimerkkiä, jos et halua nimeäsi muiden tietoon. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

HUOM: Älä käytä nimeäsi, se tulee näkyviin!

Pakolliset kentät on merkitty *