Mitä deitti-ilmoituksesi paljastaa sinusta?

Julkaistu 27. 4. 2017 :: Toimitus → Kommentoi eli anna palaa!

Etsitkö vappuheilaa tai uutta elämänkumppania? Siinä tapauksessa kannattaa opetella lukemaan rivien välistä, että mitä ne ”huumorintajuinen, rento ja eläinrakas” -jutut deitti-ilmoituksissa oikein tarkoittavat.

Tutkimuksen mukaan deitti-ilmoissa käytettävät sanat paljastavat, millä tavoin ilmoittaja kiintyy ihmisiin, kuinka luottavainen hän on, ja kuinka varautunut hän on.

Naiset, joiden ilmoituksissa oli negatiivisia ilmaisuja, kuten ”vihaan”, olivat varautuneita ja epäluuloisia. Kiintymyssuhteissaan he olivat taipuvaisia ahdistuneisuuteen. Tulos ei oikeastaan yllätä.

Sen sijaan miehet, jotka käyttivät positiivisia tunneilmaisuja, kuten ”rakastan” tai ”kiva”, olivat samanlaisia kuin negatiivisia ilmaisuja käyttäneet naiset. Mitä mitä herrat, ihan kuin tässä olisi pieni ristiriita?

Sukupuolesta riippumatta epämääräisiä termejä, kuten ”ehkä” tai ”kenties”, käyttävät olivat hekin varautunutta ja ahdistuneesti kiintyvää porukkaa.

Eli joko tarkkana analysoimaan ilmoituksia tai väsäämään omaa kieli keskellä suuta. Nainen: ole positiivinen! Mies: Ole negatiivinen, tai älä ainakaan sano olevasi kiva! Molemmat: Puhu varmasti ja epäröimättä!

P.S. Parinvalinnassa voi turvautua myös horoskooppiin.

P.P.S. Voiko suhteesta tulla mitään, jos ensitreffit menevät pieleen?Kommentoi tätä aihetta

Käytä nimimerkkiä, jos et halua nimeäsi muiden tietoon. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

HUOM: Älä käytä nimeäsi, se tulee näkyviin!

Pakolliset kentät on merkitty *