Korvaisitko lantionpohjatreenin ampiaispesällä?

Julkaistu 18. 5. 2017 :: Toimitus → Kommentoi eli anna palaa!

Me täällä Suomessa olemme aika huolettomia alapääasioiden suhteen. Hiivatulehduksen sattuessa painellaan apteekkiin, ja virtsatieinfektion kirvellessä soitetaan lääkäriin. Niin kutsuttu intiimialuekosmetiikka kiinnostaa aika harvoja.

Joskus 70-80-luvulla lehdissä mainostettiin pimppideodorantteja, mutta onko niitä enää edes Suomessa myynnissä? Hygienia on hyvää ja terveysvalistus samoin, joten suihkimiset hoidetaan vedellä ja sisään tungetaan hoitotarkoituksissa pelkästään lääkkeitä.

Toista se on maailmalla. Gwyneth Paltrow innostui vaginan höyryttämisestä. Kuulostaa turhalta ja kummalliselta, eikä oikein mene seksileikistäkään. Mutta miksi tyytyä leimiin höyryttämiseen, kun vaginavaivoja voi hoitaa tunkemalla sisäänsä ampiaispesätahnaa!

Jep, luit oikein. Tee-se-itse-myyjien kaupassa Etsyssä kaupitellaan ampiaisten kuivuneita pesiä – pesän kuivatukseen. Kyllä!

Tietyt ampiaislajit pesivät tammeen muodostuvassa äkämässä. Tämä pesäkökkäre jauhetaan tahnaksi ja sitä sivellään eppariarpeen tai sillä tehdään alapäähuuhteluita. Pesästä voi myös keittää ”äärimmäisen kitkerää” juomaa. Homman tarkoitus on kuivattaa toosaa, ja väittävät sen myös kiristävän. Ampiaispesää käytetään varsinkin synnytyksen jälkeisessä hoidossa tiukentamaan paikkoja.

Mitä tapahtui vanhalle kunnon lantionpohjajumpalle? Ja kenen tavoitteena on mahdollisimman kuiva vagina? Luomu on jees, mutta rajansa hörhöilylläkin. Ei ampiaispesiä meikän pesään, kiitti vaan!

Lähde.Kommentoi tätä aihetta

Käytä nimimerkkiä, jos et halua nimeäsi muiden tietoon. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

HUOM: Älä käytä nimeäsi, se tulee näkyviin!

Pakolliset kentät on merkitty *