Aina noita miehiä saa odottaa

Julkaistu 16. 5. 2017 :: Toimitus → Kommentoi eli anna palaa!

Melkein Huono -palstalla sana on vapaa! Tällä palstalla julkaistaan kaikkien muiden kuin Huonon Äidin kirjoituksia. Huono Äiti ei ota vastuuta tällä palstalla julkaistujen juttujen sisällöstä eivätkä ne kerro Huonon Äidin omasta elämästä. Huonon Äidin kirjoittamat jutut ovat kohdassa BLOGI. Kiitos ja hymiö!

Tiedäthän kliseen miehestä, joka huokailee tuskastuneena odottaessaan vaimonsa laittautumista jo toista tuntia? Totuus on kuitenkin se, että miehiä vasta saakin odottaa!

Naiset tietävät, kauanko valmistautumiseen menee. Aika pitää tuplata, koska lapsetkin pitää sukia kuntoon, ja mies on kuitenkin päässyt unohtamaan, missä pitää kravattejaan.

Päivä etenee aikataulun mukaisesti. Rullat päähän, kynsilakkaa, koko perheen vaatteiden silitys, välipalatankkaus, lilaa luomeen, sukkikset ylös, lasten hiusten kampaaminen ja ei kun menoksi! Mutta mies ei ole valmis.

Mies istuu sohvalla verkkareissa. Hän ei ole valmistautunut, koska ”sinulla kestää niin kauan”. Muu perhe hikoaa juhla-asuissa eteisessä, kun mies ajaa partaa ja etsii sukkiaan.

Entäpä, kun lähdetään matkalle? Sitä väsää listan, missä on kaikki pakattava, ja ennen matkaa hoidettavat sekä hankittavat asiat. Laukkua alkaa täyttää tiistaina, jos lähtö on lauantaina. Jääkaapin ovessa on valmiiksi lapussa lentokenttäjunan aikataulut, tai taksi on tilattu ennakkoon.

Lähtöpäivän aamuna äiti pukee ja ruokkii lapset, kaikki on valmista, eiköhän mennä! Ai mutta mies ei ole vielä edes pakannut. Ehtiihän tässä, kone lähtee vasta parin tunnin päästä! Taas hiotaan eteisessä, tällä kertaa pääasiassa siitä jännityksestä ehditäänkö lennolle ollenkaan.

Ehkä sitä ollaan menossa treffeille viettämään laatuaikaa kaksin. Sano kun olet valmis, mies huikkaa. Sheivaus, hajuvettä, hääpäivälahjakorvakorut, valmista on! Ja mies ilmoittaa menevänsä suihkuun, ihan pikaisesti. Puolen tunnin päästä mies on valmis, ja tulee patistamaan: Eikö me mennä jo! Aina rouvaa saa odottaa!

Juu, me naiset ollaan niitä vitkastelijoita, joilla kestää ja kestää…

P.S. Oikeasti häsliä, hitaita ja odotuttajia löytyy tietenkin joka sukupuolesta.

P.P.S. Kun on kiire, meikki onnistuu vaikka viidessä minuutissa.

P.P.P.S. Joskus käy niin ikävästi, että puoliso onkin tosi nopea käänteissään…

Haluatko avata keskustelun jostakin sinulle läheisestä aiheesta? Lähetä kertomuksesi tästä.Kommentoi tätä aihetta

Käytä nimimerkkiä, jos et halua nimeäsi muiden tietoon. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

HUOM: Älä käytä nimeäsi, se tulee näkyviin!

Pakolliset kentät on merkitty *